Om TekWeb.dk

Da jeg for ca. 3 år siden manglede et sted hvor jeg kunne hente mine egne guldkorn, oprettede jeg TekWeb.dk. I starten var det kun en tekstbaseret udgave med de utilities og registry tips der kunne hjælpe mig ude i marken.

Siden er jeg blevet spurgt om jeg ville lave lidt grafik så andre kunne benytte siden. Det har nu ført til at min ikke alt for pæne side, har fået et alvorligt løft med utrolig hjælp fra WebTip.dk (faktisk er det kvinden bag WebTip, der har designet hele layoutet i TekWeb).

Jeg er uddannet smed, maskinarbejder og maskinmester. Her fik jeg for alvor brug for at sætte mig ind i hvad en PC er. Jeg havde til maskinmester-uddannelsen brug for sådan et "dyr" til mine opgaver. Jeg købte derfor en PC386, som hurtigt blev til en "bærbar", idet jeg konstant kørte den til DataWarehouse for at få den repareret.... Det var lige som om de ikke viste hvad de lavede, så efter mange bøger på biblioteket, gik jeg selv i gang med at rode i den....

Efter eksamen, fik jeg blod på tanden og startede som selvstændig. Efter et par år, søgte jeg dog job på en handelsskole, og blev her administrator på DDE-UNIX, og fik den dertil hørende uddannelse.

Efter nogen tid på skolen gik jeg igang med NOVELL og blev certificeret på 3.12. Så var tiden moden til at skifte job, så det blev som kørende teknikker i et af landets største IT virksomheder. Her blev jeg uddannet PSS hos IBM, ACE hos Compaq.
Det sidste halve år var jeg ansat i højkompetancecenteret med netværk og integration som speciale, hvor jeg blev CNNI hos Cisco.

I dag er jeg ansat som konsulent i en større IT-virksomhed, hvor jeg mest beskæftiger mig med opsætning af og fejlfinding på netværk.
Privatlivs fred...

TekWeb.dk er uafhængig og har derfor ingen interesse i at videregive personlige oplysninger såsom email-adresser mv.

Hvis du benytter dig af TekWeb's tjenester som f.eks. ris&ros eller nyhedsbrev, kan du derfor være sikker på at dine oplysninger ikke videregives til tredjepart.

Læsernes færden på TekWeb.dk bliver ikke registreret individuelt, vha. f.eks. cookies. Der føres statistik over antal besøgene og de besøgenes browserversioner mv.
Denne statistik er dog helt anonym, idet det kun er de tørre tal der registreres... ikke personerne.

Kopiering

Indholdet på TekWeb.dk må frit kopieres til privat brug og ikke-kommercielle formål. Eneste betingelse er at kilden angives og der linkes til TekWeb.dk

Betingelser for kopiering af TekWeb.dk's indhold til kommercielle formål, aftales ved henvendelse til webmaster@tekweb.dk

© www.tekweb.dk 2002

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in D:\tekweb.dk\nimda\stats.php on line 16
Der kunne ikke forbindes